Avem grija sa fim la zi cu noutatile din domeniul productiei de mobilier exterior, pentru a ne asigura ca fiecare piesa creata de noi se ridica la nivelul pretentiilor clientilor si, inainte de toate, la nivelul pretentiilor noastre. Pentru ca nu realizam mobilier de serie, ci facem mobilier la comanda. Suntem constienti ca fiecare are nevoi particulare, care necesita o alta abordare, si ca mobilierul personalizat este cea mai potrivita, iar uneori unica solutie. Gasim cea mai buna intrebuintare pentru spatiul disponibil, si, prin discutii, intorcand situatia pe toate fetele, incercam sa facem orice posibil.

Intreaba-ne, pune-ne la incercare, testeaza-ne limitele si o sa vezi ca de cand tot producem mobilier exterior personalizat am invatat sa facem fata la orice pretentie, pentru ca acordam foarte multa atentie cerintelor tale.
Suntem versatili si intelegem importanta utilizarii inteligente a spatiului, in special a celui de dimensiuni care reduc posibilitatile de amplasare sau iesit din tipare, cu colturi puse parca nepotrivit, nise aruncate cumva la intamplare, o latura prea mica, o latura prea mare. Iti oferim sfatul nostru pentru orice nelamurire, indiferent ca discutam despre echipamente din lemn pentru spatii de joaca, mobilier la comanda pentru terase, de la scaune si mese, pana la canapele si pergole.
Este important locul din perimetrul proprietatii unde urmeaza sa amplasezi mobilierul personalizat, zona in care locuiesti, cat timp prevezi ca o sa-l folosesti si cat de des, doar pentru a petrece zilele frumoase de vara sau vrei sa te bucuri de el si intr-o seara de toamna tarzie fara sa-ti dardaie toate incheieturile, ori sa bei un ceai cald intr-o zi de iarna fara sa te trezesi cu ninsoare in barba. Iti stam la dispozitie cu orice informatie care te poate ajuta sa iei o hotarare avantajoasa. Discutam despre material, dimensiuni, nuante, termene de executie, durabilitate, intretinere.

personalizam tot, de la dimensiune, la model si aspect

personalizam mobilierul la comanda pana la capat, adica inclusiv pretul

mobilierul din lemn este foarte versatil, iar daca e pe comanda, e exact cum vrei

calitatea e o regula, nu o exceptie, spre deosebire de produsele de serie

stii exact cine iti face mobilierul personalizat, deci stii cui sa te adresezi cand mai vrei

Iti oferim posibilitatea de a personaliza absolut orice produs, iar daca ai o propunere mai inedita, care presupune un plus de maiestrie, cu atat mai bine, deoarece ne mandrim cu creativitatea noastra in conceperea de mobilier exterior la comanda in stil rustic, art deco si nordic. Iti stam la dispozitie cu expertiza personalului nostru si te asiguram de intreaga disponibilitate, fiindca vrem sa stim ca mobilierul ales indeplineste standardele de functionalitate si utilitate pe care ni le asumam cu fiecare piesa pe care o cream.

Fiind producatori, aducem plusvaloare in comunitate, spre deosebire de importatori, care pun in valoare munca unora ce nu cunosc direct clientul, nu-i cunosc nevoile specifice si care livreaza mai degraba cantitate, decat calitate. Prezenta locala influenteaza in mod pozitiv si pretul, deoarece ne dorim ca inca de la inceput sa privesti mobilierul personalizat pe care il producem ca pe o investitie avantajoasa.

Trimite-ne un mesaj

    *Timpul mediu de raspuns la un e-mail este de 24 ore.