Primeste-ne in gradina ta, sa ne bucuram si noi de ea. Suntem convinsi ca este foarte frumoasa, ca ti-ai creat un spatiu intim pentru tine si familia ta, iar noi nu vrem sa deranjam, ci doar incercam sa te ajutam sa te simti si mai bine in ea. Credem ca se poate, deoarece aici, la ArtConfort, ne-am specializat in crearea cadrului ideal pentru momentele speciale petrecute in aer liber, potentand farmecul natural al spatiului exterior, si unde poate fi mai placut decat intr-un cochet foisor?

Daca, bineinteles, stii sa profiti la maxim de avantajele acestui gen de constructie, de exemplu cum sa alegi forma foisorului cea mai potrivita spatiului disponibil si stilului locuintei, cel mai bun amplasament, fiind recomandata o zona mai retrasa, preferabil in spatele casei, si alte asemenea amanunte, care pot face diferenta dintre a folosi un foisor de lemn cu placere sau pentru ca altul n-ai. Iar noi suntem extrem de atenti la detalii, durata de viata a unei structuri din lemn fiind data de lucrurile care nu se vad, de micile subtilitati de maiestrie, care confera trainicie intregului ansamblu.
Obsesia detaliului caracterizeaza si relatia pe care o dezvoltam cu clientii nostri, pe care ii incurajam sa ne vorbeasca despre nevoile, asteptarile si preferintele lor in materie de foisoare. Muncim aplicat pe fiecare situatie in parte, fiecare foisor din lemn personalizat pe care il producem fiind unic in felul sau, ca o semnatura a ArtConfort ce garanteaza calitatea muncii noastre. Nu producem pe banda rulanta, la gramada, astfel ca ne permitem un control strict asupra intregului proces tehnologic de fabricare a foisoarelor de gradina. Folosim cele mai bune materiale, atuurile noastre principale fiind priceperea si implicarea in fiecare proiect.

iti spunem ce foisor se potriveste cu casa ta, cu gradina ta, cu stilul tau de viata

iti indicam care este zona ideala de amplasare, pentru a obtine efectul pe care il doresti

discutam etapele constructiei, ca sa stii cand e gata, sa nu ti se raceasca cafeaua tot asteptand

foisoarele din lemn costa putin, se construiesc repede si te tin mult si bine

constructie rezistenta, de exterior, fiecare foisor din lemn este conceput pentru a face fata la orice vreme

Precum vezi, doar avantaje. Stim ca iti doresti mult un foisor de gradina, poate un foisor rustic, poate un foisor modern, nu conteaza, foisor sa fie. Avem incredere ca ne putem plia si pe cele mai exigente gusturi. Ascultam, analizam impreuna viziunea proprie asupra spatiului de relaxare si propunem cea mai buna solutie, pentru a ne asigura ca foisorul de lemn chiar isi va indeplini menirea de a crea o atmosfere intima, primitoare.
Nu ai fi primul care in jurul foisorului si-a gandit intreg spatiul de locuit. Care pana la casa, adica inainte sa o fi cumparat, s-a si imaginat la o petrecere de aniversare sau o intalnire fara nici un scop anume in afara de socializare, intr-un loc special creat sa puna in valoare fiecare clipa. Iar in foisoare exista o atmosfera mai aparte, iti induce automat o stare de relaxare, de parca cum ai pasit intr-unul orice grija dispare.

Trimite-ne un mesaj

    Reply-To:<[your-email]>

    *Timpul mediu de raspuns la un e-mail este de 24 ore.